Kirjat

_MG_7359pk2

_MG_7353

 NAMINAMASTE, 2017

Tämä kirja on oven aukaisu Sikke Sumarin Muhun saarella Saarenmaalla sijaitsevan majatalon, NamiNamasten maailmaan. Se on kurkistus tilan vehreään puutarhaan ja sen lämpimään keittiöön. Sinne missä niitä Siken kuuluisia rapeakuorisia sämpylöitä aamuisin leivotaan. Siellä valmistuvat ne maittavat herkut, joita valmistamme yhdessä kokkauskursseillamme ja joita tarjoamme päivittäisillä aterioillamme.

Kirjan reseptit kertovat ruoasta, jota Namastessa valmistamme. Se on puhdasta, herkullista ja yksinkertaista maalaisruokaa.

Tämänkin kirjan upeat kuvat on ottanut valokuvaaja Benjamin Ilmoni. Ne tavoittavat kauniisti NamiNamasten herkän maalaismaiseman tunnelman ja kertovat hienoa tarinaa siitä ruoasta, jota NamiNamastessa valmistetaan.

Kirja on kovakantinen ja sillä on avoin selkä. Sen ansiosta kirjan sivut pysyvät auki siitä, mistä haluat ja reseptien seuraaminen on helppoa. Kirjassa on 370 sivua NamiNamasten ihania reseptejä sekä hyödyllistä infoa kasviksista ja niiden käytöstä.

Vieraile kirjan verkkosivuilla

 


LÖYTÖRETKELTÄ LAUTASELLE – KREETTALAISESSA KEITTIÖSSÄ, 2014

Ruokatrendien seuratessa toistaan ja terveellisyyskeskustelun velloessa kiihkeänä lähdimme Mirja von Knorringin kanssa tutkimaan, miten eletään ja syödään Kreetalla, jossa kuulemma eletään satavuotiaiksi. Emme me siellä satavuotiaita nähneet mutta matkan hienoista kokemuksista syntyi
Löytöretkeltä lautaselle – Kreetalaisessa keittiössä -kirja, jossa kreetalaisen ruokapöydän rakkaudella valmistetut herkut pääsevät kuvin ja sanoin lukijan keittiöön. Kirjan upeat kuvat,  ‘jokainen kuva on kuin taideteos’ – niistä sanotaan, on ottanut valokuvaaja Benjamin Ilmoni.

 

 

 
RUOKAA RAKKAUDELLA SAARENMAALLA, 2013

Parhaat reseptit LIV-kanavan ohjelmastani
Sikke-ruokaa rakkaudella.

 

 


RUOKAA RAKKAUDELLA TOSCANASSA, 2012

Reseptit LIV-kanavan ohjelmasta Sikke-ruokaa rakkaudella.

 

 


JAGAMISE RÕÕM, 2010

Reseptejä myös Eestin parhailta kokeilta.

 

 

 
NAMINAMASTE JA IHANA MUHUN SAARI, 2009

Parhaat Namaste reseptit.

 

 


AISTIEN KEITTIÖSSÄ, 2008

Erotiikkaa keittiöön!

 

 


MAKEAA MAHAN TÄYDELTÄ, 2005

Parhaat jälkkärireseptini.

 

 


VESI KIELELLÄ, 2004

Kaikenmaailman pallerot!

 

 


RAKASTAN RUOKAA, 2003

Tästä se alkoi.