Reseptit, Yhteistyössä
Kommentoi

Fiksua ostamista MatSmartilta

Voitte arvata, että täällä Namastessa kuluu melkoisesti suklaata ja pähkinöitä, kun koko kesän niistä herkkuja kehittelen. Otin siis mielelläni vastaan tilaisuuden testata nettikauppa MatSmartin tarjonnan, sillä lupaavat 20-90% säästöjä hinnoissa, kun verrataan heidän hintojaan kauppojen hyllyjen tarjontaan. Ja mikä parasta, suuri osa myytävistä tuotteista päätyisi muuten roskikseen, koska parasta ennen päiväykset paukkuvat päälle, vaikka tuotteissa ei ole mitään vikaa. Saattaa myös olla, että tuotteen pakkausta ollaan muuttamassa, tai sitä on tuotettu liikaa, joten hieno homma, jos saamme ostaa ne alennuksella roskikseen heittämisen sijaan.  Nimittäin  Suomessa heitetään noin 500 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa roskiin – ihanhan tässä häpeän puna nousee poskiin, kun sitä järjetöntä määrää aattelee.

Hyvin punoitti posket minulla myös silloin, kun tilaamani paketti saapui ja säästöni oli viidenkympin ostoksessa normihintoihin verrattuna 60€! Tilasin makean ja suklaisen  paketin, koska suunnitelmissani niitä suklaaherkkuja on tehdä. Otin sekaan myös raakasuklaalla päällystettyjä rusinoita ja goijimarjoja, jotka sopivat ihanasti antamaan purutuntumaa suklaakakun sisään.

Cashewpähkinöitä en voinut vastustaa, koska ne ovat yleensä sikamaisen kalliita ja niistä ja taateleista saa niin monenlaista tarjottavaa laktoositonta ja gluteenitonta  haluaville. Ikilemppari Dajm tuli omaan suuhun – paras’ aikaa yks menossa, kun tätä kirjoitan.. Vaahtokarkit menee rocky roadiin ja noita gluteenittomia leipiä/keksejähän pitää näinä päivinä aina olla tarjona, joten otin kokeiluun nämä kaksi.

Ensimmäisenä testasin, kuinka 85% tummasuklaiset, chilillä, sitruunalla ja popcornilla pimpatut suklaapatukat passaavat täyteläiseen suklaakakkuun, joka on aina ollut takuuvarma menestys. Ja aivan ihanahan siitä tuli!  Suosittelen kokeilemaan 🙂

NÄITÄ TARVITSET MATSMART SUKLAAKAKKUUN

1,5 vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl sokeroimattomia kaakaojauhoja
1,5 dl valkoista sokeria
1 dl fariinisokeria
2 dl suklaata rouhittuna (3 Leader patukkaa)
3 rkl raakasuklaarusinoita
1 dl suolaista voita sulatettuna
2 munaa kevyesti vatkattuina
½ dl espressokahvia

 

NÄIN HELPOSTI SEN TEET:

Kuumenna uuni 180 -asteeseen ja vuoraa 22 -senttinen irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla. Rypistä paperi ensin käsissäsi ja painele se sitten vuokaan. Ei haittaa, vaikka reunat jäävät ryppyisiksi, siitä syntyy kiva käsityön leima kakkuun. Kaupan kakut saavat näyttää kaupan kakuilta, mutta itse tehdyissä saa olla itse tehdyn rosoinen tuntu.

Rouhi terävällä veitsellä suklaapatukat rusinan kokoiseksi muruksi.

Mittaa kuivat aineet ja yhdistä ne kulhossa…

… lisää kulhoon suklaarouhe ja raakasuklaarusinat.  Hulauta sitten voisula ja kevyesti vatkatut munat sekaan ja sekoita nopeasti isolla lusikalla taikinaksi. Paista 25 -30 minuuttia, mutta älä paista liian kuivaksi. Kakku saa olla mehevä sisältä.

Tässä vaiheessa tuoksu on jo ihana, vaikka kakku ei paljon miltään vielä näytäkään…. Pitää antaa sen jäähtyä, ennen kuin se koristellaan mansikoilla ja mintunlehdillä ja tuodaan koreasti tarjolle.

Voisiko tätä muka vastustaa??? No ei tietenkään, joten käytä hyväksesi tämä MatSmartin tarjous ja tsekkaa olisko raaka-aineet saatavilla. Kakkuun voit käyttää mitä tummaa suklaata tahansa, aina onnistuu.

Käy siis ostamassa fiksusti nyt mun etukoodilla, joka on:

sikketaikoo18

Ja tästä linkistä pääset ostoksille : https://goo.gl/PeojYc

Koodilla saat 10€ shoppailurahaa, kun ostat tuotteita minimi 40 eurolla
(sis. noutopistetoimitusmaksun)
Koodia ei voida liittää muihin etukoodeihin. Yksi koodi per asiakas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *