Media

BLOGIT

Hunajaisen Samin blogissa valmistan ruokia, joissa makeuttajana käytän tietysti hunajaa.
Mutta hunaja sopii mainiosti myös suolaisten ruokien mausteeksi. Hunajaisen ruokablogini löydät tästä.

Iltasanomissa jaan helppoja ja nopeita reseptejä, sillä tiedän, ettei hyvään ruokaan aina tarvita monimutkaista reseptiikkaa ja pitkää valmistusaikaa. Iltiksen reseptini löydät tästä.

 

 

TV – OSA ELÄMÄÄNI

Kokkisota  sai uuden elämän ja palaa nyt ruutuun tämän vuoden (2017) tammikuussa. Ja jos siitä edelleen pidätte,  niin jatketaanhan me ilolla!

TV-työ on ollut osa elämääni ja työtäni – joita en erota toisistaan- melkein aina. Parikymppisenä aloitin MTV:n kuuluttajana, enkä muista vuotta, jolloin en olisi ollut jossain TV-ohjelmassa mukana.

Kaikkien ruokaohjemien ‘äiti’ Kokkisota, toi ruokaohjelmat viihteen muodossa olohuoneisiin ja teki huippukokeista rokkitähtien veroisia superstaroja. Kokkisodan juontamisesta sain ilon vastaanottaa parhaan TV- esiintyjän Venlan.

Master Chef -kokkauskisan tuomarina sain taas uudenlaisen roolin ruokaohjelmassa, joka antoi ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille amatööreille mahdollisuuden näyttää kykynsä ja toteuttaa unelmansa. Minkä ovatkin tehneet!


Haasta Hans
– ohelmassa tehtäväni oli valmentaa julkkiksia voittamaan tähtikokki Hans Välimäki ruoan valmistuksen jalossa taidossa.  Jotkut jopa voittivatkin!


Omassa ruokaohjelmassani ‘Sikke Ruokaa Rakkaudella’ teen helppoa ja hyvää kotiruokaa sekä Italiassa että NamiNamastessa Saarenmaalla. Ohelman resepteistä olen tehnyt myös kaksi suosittua keittokirjaa.

 

 

IMG_0573