NiksiSirkka
Kommentoi

Huoneenlämpöinen voi!

Mitä tehdä, kun reseptiin tarvitaan ns. huoneenlämpöistä voita ja voi on jääkaapissa ja tietysti kivikovaa! NiksiSirkan vinkki: höylää voi kulhoon juustohöylällä ja kas hetken kuluttua kulhossa onkin juuri leivontaan sopivaa voita!

Ja jos tarvitset leipomukseen jääkylmää voita laita voi pakastimeen ja raasta se raastinraudan isoilla reijillä kulhoon, sitten jauhot ja mitä muuta taikiaan tarvitaankaan. Tämä sopii esimerkiksi ranskalaisen quiche piirakan taikinaan.

Ei mulla muuta 🙂

P.S. Kuvan voissa näet suolarakeita. Voi on nimittäin Saaremaan ihanaa suolaista voita, jota käytän aina leivonnassa. Suola taittaa hyvin liian makeuden ja mausta tulee tasapainoinen, ei suolainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *